Най-богатата българка Петя Славова

Петя Славова, Светослав Радев, Велимир Атанасов
Петя Славова, Светослав Радев, Велимир Атанасов, Мартин Божанов

Тъжен и самотен рожден ден изкара най-богатата българка Петя Славова.

Драмата започна още от миналия й рожден ден, когато в недотам популярна медия медсестрата от популярния сериал на правителствената Нова телевизия – старлетката Елена Карабойчева, обяви, че има нова любов. Тогава това беше кодирано съобщение, което е разбрала само собственичката на банка, която без друго си има достатъчно грижи по бизнеса.

Всъщност, именно стабилността на бизнеса на най-богатата българка е причина да ви занимаваме с това и прави темата обществено значима – все пак Инвестбанк е единствената у нас, която не мина и българските, и европейските тестове, след първите се забави и с изпълнението на наложените изисквания от БНБ. Нейната личностна устойчивост е фактор №1 във финансово – индустриалната група на Славова, която тя управлява ръчно, а оттам за цялата ни банкова система в преддверието на еврото. Самият факт, че при ръст на цялата банкова система, в последния си отчет пред БНБ, за полугодието, Инвестбанк декларира намаление на активите с 13 млн. лв. на годишна база, което е огромна сума за малка семейна банка и е достатъчно доказателство, че собственикът на една такава институция е обществена фигура, чиито личностни предизвикателства са обществено важни.

Покрай коледно-новогодишните празници и особено покрай така публично отбелязания от „24 часа“ рожден ден на банкерката, тези дни целият ни елит вече е наясно и само за това говори – Славова официално е разделена от своя спътник в живота, Светослав Радев – заедно над 12 г., а от 2010г. и законен съпруг. Говори се, че той е последвал примера на своя най-близък приятел – Анатоли, който по-рано се раздели с тв водещата Цветанка Ризова. Двете семейства бяха неразделни. Дотолкова, че присъствието на журналистката и половинката й на „хед тейбъл“ на пировете на Славова беше оценявано като обида от наши олигарси, смятащи се за по-достойни за подобна позиция. И двамата авери вече са със значително по-млади дами.

Едва ли възстановеното приятелство с шефката на 24 часа, както и обясненията в любов във вестника за рождения ден на Славова, са способни да усмихнат красивата банкерка.

Адвокат Велимир Атанасов и съдружникът му Мартин Божанов са партньори в консултанските дружества „Бърд Консултинг“, „Холк Консултинг“ и „ИБ-Консултинг 1. Именно тези дружества с управител Мартин Божанов са и основните консултанти на „Инвестбанк” и лично на собственичката Петя Славова. Нещо повече – тези компании са най-доверените съветници на Славова, представлявайки банката по най-важните дела.

Интересно е, тъй като Мартин Божанов е засичан и в компанията на Светослав Радев, на чия страна ще застане като най-доверен съветник?!

Подобни статии

Коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Instagram

Популярни