Краварки срещу Културист

Красимир Каракачанов излезе отново полупиян пред камерите за да обяснява, колко тъпо било назначаването на културист начело на НАП. Логично възниква въпросът, а по-добре ли е напикано кюфте начело на Отбраната? Журналистът Явор Дачков също реши да се направо на умен като заяви, че назначаването на културист начело на НАП било “несериозно”. А сериозно ли е почти фашизоираният Дачков, който навремето бе острие на Иван Костов, а после стана такова на Алексей Петров, мина през Нинова и самия Радев, за да угодничи днес на Борисов, да се зове “журналист”?

Угодно ли е той с едрия си задник, да оценява някой друг?! В този ред изключително точно звучат думите на сина на голямата българска поетеса Маргарита Петкова Величко Мачев написани във фейсбук: “Аз не разбирам защо може да е проблем, който и да е да бъде културист?

Не познавам въпросния Спец(ов), нито дейността му като финансов консултант, това е съвсем отделен въпрос, просто съм изумен от масовото неодобрение по отношение на спортните изяви на човека… Как стана така, че не е проблем да си мързелив тулуп с наднормено тегло и се счита за лошо да тренираш години, влагайки труд, воля и постоянство? Или на мен ми е сбъркана ценностната система или на вас, ама няма да дълбая…”

Подобни статии

Коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Instagram

Популярни