ИСТИНАТА ……. ЗАКЛЮЧИТЕЛНО…СЪЗНАТЕЛНО ЛИ ВИ ИЗМАМИХА?

В гладните летни нощи, докато смятате последните стотинки, с които да платите раздутата сметка на поредния монополист, се чудете над въпроса – нарочно ли ни излъгаха? Междувременно, четете някаква статия, препредадена от нас:

Аутопсии доказват, че COVID-19 е дисеминирана интраваскуларна коагулация (съдова тромбоза)Вече е ясно, че целият свят атакува така наречената пандемия на коронавирус поради сериозна патофизиологична диагностична грешка.

Според ценната информация от италиански патолози, респираторите и интензивните отделения никога не са били необходими.

Аутопсиите, извършени от италианските патолози, показаха, че това не е пневмония, а е Дисеминирана интраваскуларна коагулация (тромбоза), която трябва да се бори с антибиотици, антивирусни средства, противовъзпалителни средства и антикоагуланти.

Ако това е вярно за всички случаи, това означава, че целият свят е на път да разреши тази нова  пандемия по-рано от очакваното.

В момента обаче в Италия се променят протоколи, които са засегнати неблагоприятно от тази пандемия.

Впечатляващият случай на мексиканско семейство в Съединените щати, което твърди, че е излекувано с домашно лекарство, е документиран: три 500 mg аспирини, разтворени в лимонов сок, сварени с мед, приети горещи. На другия ден се събуждат, сякаш нищо не им се е случило!  Научната информация, която следва, доказва, че са прави!

Тази информация беше публикувана от медицински изследовател от Италия:

„Благодарение на 50 аутопсии, извършени на пациенти, починали от COVID-19, италианските патолози са открили, че НЕ Е ПНЕВМОНИЯ, строго погледнато, защото вирусът атакува не само  пневмоцитите , но използва възпалителна буря, за да създаде ендотелна съдова  тромбоза. “

При дисеминирана вътресъдова коагулация белият дроб е най-засегнат, защото е най-възпален, но има и сърдечен удар, инсулт и много други тромбоемболични заболявания.

Всъщност протоколите оставиха антивирусните терапии безполезни и се съсредоточиха върху противовъзпалителните и противосъсирващите терапии. Тези терапии трябва да се извършват незабавно, дори и у дома, при което лечението на пациентите реагира много добре.

Ако китайците го бяха отрекли, щяха да инвестират в домашна терапия, а не в интензивна грижа! И така, начинът за борба с вируса  е с антибиотици, противовъзпалителни средства и антикоагуланти.

Италиански патолог съобщава, че болницата в Бергамо е направила  общо 50 аутопсии и една в Милано,  тоест италианската серия е най-високата в света, китайците са направили само 3, което изглежда напълно потвърждава информацията.

С две думи, болестта се определя от дисеминирана вътресъдова коагулация, предизвикана от вируса; следователно, това не е пневмония, а белодробна тромбоза, основна диагностична грешка. Някои световни лидери удвоиха броя на местата за реанимация в интензивния отдел, с ненужни прекомерни разходи.

Според италианския патолог, лечението в отделения за интензивно лечение е безполезно, ако тромбоемболизмът не бъде решен първо. „Ако проветряваме бял дроб, където кръвта не циркулира, е безполезно, всъщност девет (9) пациенти от десет (10) ще умрат, защото проблемът е съдов, а не респираторен.“

„Венозната микротромбоза, а не пневмонията, е тази, която определя смъртността.“

Според литературата възпалението предизвиква тромбоза чрез сложен, но добре известен патофизиологичен механизъм.

За съжаление изнесеното  в научната литература, особено китайската, до средата на март е, че не трябва да се използват противовъзпалителни лекарства.

Сега терапията, която се използва в Италия, е с противовъзпалителни медикаменти  и антибиотици, както при грип, и броят на хоспитализираните пациенти е намален.

Италианският специалист откри също така, че много смъртни случаи, дори на 40- годишни, са имали история на треска за 10 до 15 дни, която не е била лекувана правилно.

Възпалението причинява голямо увреждане на тъканите и създава почва за образуване на тромби. Основният проблем обаче не е вирусът, а имунната хиперреакция, която унищожава клетката, в която е попаднал вирусът. Всъщност пациентите с ревматоиден артрит никога не е било необходимо да бъдат приемани в интензивно отделение, защото са на кортикостероидна терапия, което е изключително противовъзпалително средство.

За скептиците, които могат да четат, едно препращане към мнението на един от най големите ни специалисти:https://www.credoweb.bg/publication/122191/neotlozhna-neobhodimost-ot-promyana-v-paradigmata-za-lechenie-na-bolnite-s-covid-19-i-namalyavane-riska-ot-tezhki-uslozhneniya

Подобни статии

Коментари

  1. Защо е необходимо да поставяте това лъжливо и манипулативно заглавие! Гнусна е тази тактика! Какво искате да внушите и защо!
    Никой никого не е лъгал, просто котонаеирусът е нов, неизвестен и информацията за него се натрупва постепенно, което води и до промяна в терапевтичния подход и грижите за болните.
    Грозно е да се опитвате да подвеждате и заблуждавате читателите си, когато те и без друго са стресирани! Поднасяйте обективна и проверена информация и може би ще ви четат повече.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Instagram

Популярни