Дейвид Шуимър за Матю Пери: Благодаря ти за тези 10 невероятни години!

Снимка: Getty Images

Дейвид Шуимър последва примера на Кортни Кокс и Мат Лебланк и също сподели трогателен пост за Матю Пери в профила си в Instagram.
Матю бе намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28-и октомври. Погребението му бе на 3-и ноември, а сега колегите му от „Приятели“ му отдават почит и в социалните мрежи.

Дейвид сподели кадър от заснемането на сериала в профила си.

„Мати, благодаря ти за тези 10 невероятни години на смях и креативност. Никога няма да забравя твоето безупречно, комично намиране на точния момент и това, което предаваше. Ти можеше да вземеш точна реплика от диалог и да я подчиниш на волята си, което в резултат ставаше нещо толкова изцяло оригинално и неочаквано забавно, че все още удивява.

И ти имаше сърце. С което беше щедър, и сподели с нас, така че ние да можем да създадем семейство от шестима непознати. Тази снимка е от един от любимите ми моменти с теб. Сега тя ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те там горе, някъде, в същия бял костюм, ръцете в джобовете ти, и ти оглеждаш, казвайки – „Дали може да има още повече облаци?“, написа актьорът.

Подобни статии

Коментари

Instagram

Популярни